Polliesposse

Coach onderwijs, heb jij dit nodig?

Ben jij opzoek naar een coach onderwijs? of wil je er gewoon meer over te weten komen omdat je er misschien wel eentje wilt? Dan is Takomst coaching en training misschien wel de geschikte plek die jou kan gaan helpen! Takomst vind het maar vreemd waarom leerlingen zo ongemotiveerd zijn terwijl de wetenschap zegt dat je van leren gelukkiger wordt en de natuur bewijst dat groeien vanzelfsprekend is. Lijkt jou dit wat? Bekijk dan even de website en lees daar meer informatie over coaching over het onderwijs!

School

Takomst coach onderwijs heeft al veertig jaar lang kennis in het onderwijs en heeft daar enorm veel ervaring opgedaan over de leerlingen zelf en hun gedrag. Leerlingen vinden het normaliter niks om een uur lang te lezen of een uur lang te luisteren achter elkaar. vaak vinden ze het bekijken van filmpjes van youtube of spelletjes spelen stukken leuker en stoerder. Vaak snappen docenten nog steeds niet hoe ze een leerling kunnen motiveren voor school en de opdrachten die daarbij komen kijken. De docent die niet serieus wordt genomen door leerlingen is vaak een docent die niet veel in zichzelf investeert en dus onzeker is. De docent moet ervoor zorgen dat de leerlingen in hem gaan geloven en dus aanleren dat je wel degelijk wat aan school hebt om wat te bereiken later. De ene leerling heeft het sneller door dan de ander en daarvoor is deze coaching beschikbaar.

Aparte trainingen

Takomst is al twintig jaar een professionele coach in de categorie onderwijs, als expert in het onderwijs weten ze heel goed hoe alles werkt en hoe dingen worden gebracht naar de leerlingen. Ook het motiveren weten ze hoe dat gaat in het onderwijs. Ze kunnen je door middel van coachen en praten laten zien dat school en leren ook een positieve kant heeft  en dat als je wat doet je wel degelijk wat kan gaan bereiken in het leven.

Extra informatie

Door middel van een kennismakingsgesprek weet de coach waar jullie aan beginnen en weet ze wat jouw einddoel kan gaan worden. Ze hebben diverse tactieken en theorieën tot hun beschikking waardoor ze je extra goed kunnen gaan helpen en je samen het maximale eruit kan halen. Voel jij je aangesproken? of heb je het artikel gelezen en wil je meer weten? Bekijk dan even de website over coach in het onderwijs.

Coach onderwijs, heb jij dit nodig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top