Polliesposse

Bedrijfsborrel Veldhoven

Bedrijfsborrel Veldhoven

Hoe leuk is het om je collega’s en werknemers op een andere manier te leren kennen? Bevorder de collegialiteit en teamspirit door regelmatig een bedrijfsborrel te organiseren. Het is natuurlijk makkelijk om dit in je bedrijfskantine te organiseren, maar een keer borrelen op andere plek draagt ook bij aan meer binding met je werknemers. Organiseer bijvoorbeeld eens een bedrijfsborrel in Veldhoven.

Waar is een bedrijfsborrel goed voor?

Sommige collega’s werken vaak buiten kantoor of je hebt er altijd wat rustigere types tussen zitten. Een bedrijfsborrel kan bijdragen om juist deze mensen wat beter te leren kennen. Probeer als manager of bedrijfsleider tijdens de borrel iedereen even gesproken te hebben. Je geeft de werknemers op die manier het gevoel dat ze gezien worden. Zorg dat je iedereen motiveert om te komen.

 

Tips voor het organiseren van een bedrijfsborrel in Veldhoven. 

Kies voor een locatie vlakbij de werkplek. Dezelfde stad als waar het bedrijf staat is ideaal. De meeste collega’s zijn die dag dan toch al daar. Motiveer de collega’s die er die dag eigenlijk niet zijn om toch te komen. Soms is het ook slim en handig om vooraf een vergadering te plannen. Dan is er sowieso een onderwerp om over te praten tijdens de borrel. Al moet het natuurlijk niet te veel over werk gaan tijdens de bedrijfsborrel.

 

Zijn er de laatste tijd veel nieuwe collega’s bijgekomen? Dan is het wellicht handig om van te voren een korte speech te houden om hen welkom te heten. Moedig je collega’s aan om kennis te maken met elkaar. Een plek waar veel standplaatsen zijn, nodigt meer uit om te gaan mengen. Je zou ervoor kunnen kiezen om in een café te borrelen of om een apart zaaltje te huren.

 

Geef de organisatie uit handen!

Je kunt natuurlijk voor de makkelijke weg gaan en de office manager de borrel laten regelen, maar je zou ook een of meerdere collega’s samen de borrel kunnen laten organiseren. Zij kunnen dan andere motiveren om ook naar de bedrijfsborrel te komen.

Bedrijfsborrel Veldhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top