Polliesposse

De nieuwste trend op interieurgebied: Stalen deuren

Stalen deuren

Als je je huis gaat verbouwen en je bent op zoek naar een super toffe manier om het meer karakter te geven dan zijn stalen deuren echt iets voor jou. Deze geven een huis direct een hele eigen stijl, en doordat ze te combineren zijn met glas ook een heel open karakter. Bovendien zijn stalen deuren super duurzaam en stevig. Het materiaal is ongevoelig voor krassen en gaat een leven lang mee. Dit soort deuren zijn doorgaans op maat te bestellen bij bedrijven die zich daar in gespecialiseerd hebben. Elke ruimte is namelijk anders, en een standaard deur past in veel gevallen niet. Daarom zijn dit soort bijzondere deuren bijna altijd op maat gemaakt. Dan heb je wel iets heel unieks, je kunt namelijk zelf kiezen wat voor glas je er in wilt en hoe je wilt dat het raamwerk er uitziet.

Stalen deuren geven een ruimte karakter

Niet voor niets is deze trend al jarenlang niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. Stalen deuren geven je huis karakter, en zijn echte eyecatchers, maar dan zonder dat ze enorm opvallen. Door het vele glas dat er vaak in zit verbinden ze de losse ruimtes met elkaar, en lijkt het hele huis dus groter. Als je datzelfde staal en glas toepast in een binnenmuur dan kun je ervoor kiezen aan één zijde een gordijn te hangen. Zo kun je afwisselend de ruimte alsnog afsluiten en wat knusser maken, en indien gewenst de boel juist open laten. Stalen deuren en kozijnen plaatsen geven je in combinatie met (eventueel transparante) gordijnen dus meerdere opties.

Producten van staal op maat gemaakt

Staal is een materiaal dat gemakkelijk op maat gemaakt kan worden, en dat is maar goed ook. Stalen deuren en kozijnen zijn namelijk zoals we hierboven al benoemden doorgaans maatwerk. Maar wat dacht je van mooie stalen balken tegen het plafond, of een stalen raamwerk in de tuin? Vrijwel alles is mogelijk met dit stoere en tijdloze materiaal, dus leef je er vooral mee uit.

De nieuwste trend op interieurgebied: Stalen deuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top