Polliesposse

In de markt voor een eigen kleding lijn?

Eigen kleding lijn

Wil jij een eigen kleding lijn voor bijvoorbeeld fan merchandise of een eigen bedrijf/werkkleding? Dan ben je bij een bedrijf zoals MAC I.S aan het juiste bedrijf! Er zijn veel reden waarom iemand in de markt is voor eigen kleding. Zo kan je als bedrijf gewoon werkkleding nodig hebben maar kan het ook voor een bepaald festival zijn. Een van de voordelen van bijvoorbeeld kleding voor een festival of een bepaalde artiest is dat mensen en bezoekers de kleding vaak aan hebben en dan naar buiten gaan of het op social media plaatsen. Hierdoor is een eigen lijn van kleding erg populair omdat het voor gratis reclame zorgt terwijl je vaak ook nog winst maakt op de kleding, eigenlijk een win win situatie dus als de kleding goed verkoopt. 

 

Je eigen merk starten 

Het kan zijn dat je in de markt bent voor een eigen kleding lijn omdat je een goed idee of logo hebt en je denkt hier een bedrijf van op te kunnen starten. In zo’n geval heb je vaak een groot assortiment met verschillende maten en kleuren nodig omdat niet iedereen hetzelfde wilt/kan dragen. Daarom is een bedrijf als MAC I.S erg handig voor een beginnende ondernemer. Door het grote assortiment wat wordt aangeboden op de site is er erg veel keuze. Zo heb je veel verschillende sweaters en truien maar ook nog andere dingen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: tassen, petten, caps, jackets, mondkapjes, brillen en nog meer. Op al deze items kan je zelf je ontwerp of logo plaatsen. Dit maakt het ook ideaal voor festivals omdat er vaak veel vraag is naar kleding van een bepaald festival en kan je dat vaak voor en redelijk dure prijs verkopen aan de festivalgangers. 

 

Voor iedereen wat 

Door middel van het grote assortiment en de verschillende reden waarom je misschien in de markt bent voor een eigen kleding lijn is het niet raar dat je je misschien afvraagt wat de prijs is. Helaas omdat het voornamelijk voor grote bestelling is wordt er voor kleding een minimumaantal van 50 stuks verwacht en kan je pas vanaf dat moment een offerte aanvragen. Dit is natuurlijk niet erg als je een bedrijf of artiest bent maar misschien wel wat minder als je gewoon opzoek was naar 1 of 2 shirts. Dus wil jij je logo of een tekst op een bepaald product of kledingstuk? Neem dan eens een kijkje bij MAC i.S. 

In de markt voor een eigen kleding lijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top