Polliesposse

Tattoo laten zetten in Zeeland

 Tattoo Zeeland

Een tattoo laten zetten in Zeeland? Een tattoo zetten doe je niet zo 1,2,3. Hier denk je eerst goed over na. Je kunt er niet zomaar meer vanaf dus is het handig om je eerst goed te oriënteren. Het brengt namelijk ook risico’s met zich mee dus laat je eerst goed informeren. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om een tattoo te zetten wanneer je een aandoening hebt zoals diabetes of een immuunstoornis. Je kunt dan beter eerst even met je arts overleggen of het verstandig is. Wanneer je zeker weet dat je een tattoo wilt laten zetten is het tijd om een tattoo uit te kiezen. Hieronder lees je daar meer over.

 

Hoe kies je de tattoo die bij jou past?

Het laten zetten van een tattoo is een grote beslissing. Een tattoo zit permanent op je lichaam dus overweeg je eerst of je het wel echt wilt. Om te beginnen kun je een moodboard maken met tattoos die jou aanspreken. Op een gegeven moment wordt het helder welke stijl bij je past. Vaak kiezen mensen er ook voor om een tattoo te kiezen met een bepaalde betekenis. Neem er de tijd voor om te bepalen welk ontwerp hierbij past. Maar je hoeft natuurlijk niet persé een tattoo te laten zetten met een diepe betekenis.

 

 

Tips na het laten zetten van een tattoo

Als je eenmaal een tattoo hebt laten zetten is persoonlijke hygiëne erg belangrijk en zelfs noodzakelijk. Het is van belang dat je de tattoo zo weinig mogelijk aanraakt. Verder moet je de huid onder de tattoo zo vet mogelijk houden. Ook moet je zonlicht zoveel mogelijk vermijden. Na een paar dagen gaat de huid genezen en kan het zijn dat je jeuk ervaart. Probeer er dan juist niet aan te krabben want dan kan er juist littekenweefsel ontstaan. Vaak ontstaan er op een gegeven moment ook wat vliesjes op de tattoo die langzaam zullen verdwijnen. Zodra de vliesjes weggaan heeft de tattoo weer de goede kleur.

Tattoo laten zetten in Zeeland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top