Polliesposse

Een flessenbak creëert overzicht in je koelkast

Flessenbak

Gemakkelijk en overzichtelijk flessen opbergen in je koelkast? Door een flessenbak te plaatsen in je koelkast voorkom je dat voedsel of drank bederft. Je kunt wel stellen dat het flessenrek een onmisbaar item is geworden voor het netjes bewaren van drinkflessen en blikjes frisdrank. Mis je nog zo’n bak in je koelkast? Lees dan gauw verder naar de voordelen van een flessenrek in je koelkast

 

Voordelen van een flessenrek in je koelkast

Een flessenrek is een efficiënt onderdeel voor in je koelkast om flessen te bewaren, zonder dat het andere ruimte blokkeert. Rollende flesjes die krassen veroorzaken over je glazen of plastic planken in je koelkast zijn verleden tijd. Je bergt de producten veilig op door de voorgevormde rekjes. De flessenrekken zijn niet alleen geschikt voor flessen frisdrank, maar juist ook voor flessen wijn. De flessenbak is een tikkeltje naar voren gekanteld, waardoor kurken niet uitdrogen en het risico op kurk in je wijn bij openen wordt verkleind. Doordat je de flessen kunt neerleggen, bespaar je ook ruimte in je koelkast voor andere producten. Daarnaast heb je op deze manier ook snel overzicht in je koelkast. 

 

Flessenbakken in alle soorten en maten

Flessenbakken zijn er voor iedere koelkast. Zowel voor kleine of grote koelkasten. Er zijn uiteenlopende modellen die geschikt kunnen zijn voor jouw koelkast. Op die manier kun je zelfs bij een kleine koelkast optimaal gebruik maken van de ruimte, zonder dat je niets meer terug kunt vinden. Een flessenrek voor een grote koelkast creëert snel overzicht, zodat je niet lang voor je koelkast staat te zoeken naar dat ene blikje fris.

 

Is je huidige flessenrek kapot gegaan of was je nog niet in het bezit van een flessenrek, maar heb je er na het lezen van dit artikel wel interesse in? Denk dan alvast na over wat je wensen zijn voor een flessenrek. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten. Niet alleen in afmetingen, maar zelfs in materiaal zoals aluminium, hout of zelfs een combinatie.

Een flessenbak creëert overzicht in je koelkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top