Polliesposse

Coaching voor een gezonder leven

Coach

Bijna niemand vindt het eenvoudig om gezonde leefgewoonten aan te leren en te behouden. Wie serieus aan de slag wil met zijn of haar gewoonten kan daarvoor een terecht bij een orthomoleculair therapeut Breda of leefstijlcoach Breda. Een leefstijlcoach helpt je te identificeren welke gewoonten niet goed voor je zijn, en welke je ervoor in de plaats zou kunnen aanleren. Neem bijvoorbeeld veel snacken en snoepen, weinig bewegen of roken. Die gewoonten kun je vervangen zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en je gezondheid verbetert.

 

Wat doet een orthomoleculair therapeut?

Misschien gaat er bij het begrip ‘orthomoleculair therapeut’ niet meteen een belletje rinkelen. Toch kan een orthomoleculair therapeut je goed helpen bij het creëren van een gezondere levensstijl. Hij of zij kijkt naar de balans in jouw lichaam op biochemisch niveau. Als er iets niet in orde is, zoals in je hormoonhuishouding, kan dat voor klachten zorgen. Met de juiste voeding en ontspanning kun je de balans weer herstellen.

 

Waarom kiezen voor een coach?

Als je een coach inschakelt betaal je daar natuurlijk voor. Toch zijn er veel goede redenen om een leefstijlcoach in te schakelen. Hij of zij is jouw stok achter de deur waardoor je de verandering in leefstijl deze keer wél volhoudt. Daarnaast kan je coach je ondersteunen met de juiste kennis en expertise. Als je vage klachten hebt, hormonale hoofdpijn of spijsverteringsklachten, dan is investeren in een leefstijlcoach een goede keuze.

 

Gezonder leven

Je hoeft geen klachten te hebben om je bij een leefstijlcoach of orthomoleculaire therapeut aan te melden. Als je het idee hebt dat jouw leefgewoonten wel gezonder kunnen, is dat ook een goede reden om je gewoonten onder de loep te nemen. Wat je situatie ook is, investeren in een leefstijlcoach is altijd de moeite waard. Zo leer je wat echt gezond is en kun je je slechte gewoonten ombuigen in gewoonten waar je nog lang plezier van hebt.

Coaching voor een gezonder leven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top